Barça bàsquet eurolliga mirotic

El jugador del Barça de bàsquet Nikola Mirotic ha estat escollit com a MVP de la fase regular de l’Eurolliga. És la primera vegada que el montenegrí rep aquest premi individual com el millor jugador a la fase de la lligueta de la màxima competició de clubs d’Europa. A més, Mirotic també ha recollit el guardó que el situa en el millor cinc de l‘Eurolliga, és la quarta vegada que recull el premi de l’equip ideal.

Mirotic, amb unes xifres espectaculars

Nikola Mirotic ha fet una primera fase de l’Eurolliga excel·lent. Les seves xifres ho certifiquen. L’aler pivot ha fet una mitjana de 16,6 punts, 5,1 rebots, 1,2 assistències i 19,4 de valoració per partit. A més, el seu caràcter guanyador ha ajudat en molts moments l’equip de Sarunas Jasikevicius a tirar endavant diferents enfrontaments. De fet, el Barça ha acabat com a líder la fase regular de l’Eurolliga.

Aquest premi li arriba un dia abans de la semifinal de l’Eurolliga, que jugarà aquest dijous contra el Madrid. És la cinquena Final Four que disputarà a la seva carrera. La segona de consecutiva amb el Barça i abans n’havia disputat tres amb el Madrid. Ara, i després del premi com el jugador més valuós de la temporada regular, Mirotic vol ajudar el Barça a proclamar-se campió de l’Eurolliga. Seria la tercera del club i la primera en la carrera del montenegrí.