José Antonio Llamas ha explicat en una roda de premsa el motius que l’han fet penjar les botes. El jugador del Sant Andreu, visiblement emocionat, ha estat acompanyat d’un bon grapat de companys, excompanys, tècnics, directius, amics i familiars. El futbolista ha estat clar quan ha assegurat que “deixo el futbol abans que el futbol em deixi a mi”.

Les raons de la retirada de José Antonio Llamas

Llamas ha explicat que feia temporades que pensava a retirar-se, però que com que es trobava bé, no trobava el moment. Ha dit que aquest any “crec que he fet una bona temporada, però no sé si la següent serà igual”, i que aquest és un dels motius per deixar el futbol. Un segon és que té ganes de gaudir de la família, la dona i el fill. I per acabar també ha argumentat que “no puc combinar el futbol i la feina”.

El positiu i el negatiu

Llamas ha assegurat que “porto el Sant Andreu al cor” després de vuit anys com a jugador andreuenc. Ha explicat que els records més positius són el partit de Copa del Rei al Wanda Metropolitano davant l’Atlètic de Madrid i els quatre play-offs que ha jugat amb el Sant Andreu. També l’estima i el suport de l’afició. La part més negativa són les derrotes, que ha explicat que se li feien molt dures.

Ha volgut donar les gràcies a tothom, els qui han estat a la roda de premsa i a tots aquells que li han enviat missatges. I ha dit que del món del futbol s’emporta molts amics i que això és molt important.

“L’etern lateral dret”

El president del Sant Andreu, Manuel Camino, també ha tingut unes paraules emocionades cap a José Antonio Llamas. Ha dit que “serà l’etern lateral dret” i que és “una llegenda”. Ha assegurat que hi ha tres paraules que el defineixen, que són noblesa, respecte i compromís. Ha explicat que de cara a la propera temporada esperen poder fer alguna cosa perquè s’acomiadi de l’afició.

José Antonio Llamas, jugador destacat del Sant Andreu

José Antonio Llamas va arribar al Sant Andreu la temporada 2014-15 i ara, amb 37 anys, ha decidit posar punt final a la seva carrera com a futbolista. Llamas s’ha convertit en un jugador molt estimat i valorat al Narcís Sala, de fet, ha acabat sent el capità de l’equip. El seu treball, compromís, esforç i solidaritat han omplert durant vuit temporades el lateral dret del Sant Andreu.

20:16
   

El més positiu i el més negatiu

Com a positiu ha destacat el partit al Wanda Metropolitano contra l’Atlètic de Madrid a la Copa del Rei. A més, també ha dit que s’ho ha passat molt bé jugant els play-offs i amb el suport de l’afició. Com a negatiu diu que hi ha les derrotes. 

20:12
   

“Prefereixo deixar el futbol abans que el futbol em deixi a mi”

José Antonio Llamas ha repetit que ha decidit deixar el futbol perquè no vol abaixar el rendiment. Ho ha resumit en una frase: “Prefereixo deixar el futbol abans que el futbol em deixi a mi”. A més, ha tornat a destacar que vol gaudir de la família. Tampoc no pot combinar la feina amb el futbol.

20:09
   

Les tres paraules que defineixen Llamas 

Manuel Camino diu que hi ha tres paraules que defineixen José Antonio Llamas: “Noblesa, compromís, respecte”. El president diu que en el primer partit de la propera temporada intentaran organitzar-li alguna cosa perquè es pugui acomiadar de l’afició.    

20:08
   

L’etern lateral dret

Manuel Camino el defineix com “l’etern lateral dret”. Li dona les gràcies per l’últim gol que va marcar al Figueres, que va servir per classificar el Sant Andreu per jugar el play-off d’ascens a la Segona Federació. 

20:05
   

Parla el president del Sant Andreu

En destaca les vuit temporades que ha jugat al club. En total, han estat 234 partits. Explica que Llamas penja les botes pels anys i per no abaixar el rendiment. Manuel Camino també s’emociona. Diu que és un exemple per als nens, ja que és una persona que es cuida molt.

20:02
   

Molt agraït a tothom

Ha volgut donar les gràcies a tothom: directius, entrenadors, companys… Ha dit que s’emporta molts amics del futbol i que això és el més important, la quantitat de bones persones que ha conegut. 

20:01
   

El Sant Andreu, al cor

Deixa ben clar que les últimes vuit temporades han fet que porti el Sant Andreu al cor.

19:59
   

Les raons del comiat

Explica que no hi ha només una raó. Diu que aquest any ha fet una bona campanya, però no sap si en la propera podrà. També ha explicat que ara era impossible combinar el futbol amb la feina. A més, diu que vol gaudir de la família.

19:58
   

José Antonio Llamas s’emociona

Comença la roda de premsa de comiat de José Antonio Llamas. Explica que serà molt complicat i dona les gràcies als que hi són i a tots aquells que li han enviat missatges.

19:53
   

Moments emotius

Abraçades, petons i molta emoció. José Antonio Llamas ha volgut saludar una a una totes les persones que s’han apropat per acompanyar-lo en el dia del seu comiat.

19:50
   

Comiat de José Antonio Llamas

Un bon grapat de companys, excompanys, entrenadors, directius i amics s’han apropat al Narcís Sala per acompanyar José Antonio Llamas. El futbolista ha decidit penjar les botes als 37 anys i després de jugar les últimes vuit temporades al Sant Andreu.