La piscina Pere Serrat del Club Natació Sant Andreu ha acollit el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de natació. La competició és una de les últimes proves abans del Jocs Olímpics de Tòquio, que començaran el divendres 23 de juliol.

El cartell, per tant, ha estat de luxe, ja que diversos nedadors han aprofitat el trofeu per acabar de polir detalls per la competició més important de l’any.

Dos ors i quatre plates

Pel que fa als nedadors del Club Natació Sant Andreu, els més destacats ha estat Joan Lluís Pons i Alba Guillamón. El de Sóller s’ha penjat la medalla d’or en la prova dels 400 estils amb un temps de 4.14.85.

La jove Alba Guillamón, que va debutar internacionalment al passat Europeu de Budapest, s’ha penjat la medalla d’or en els 50 papallona amb un temps de 27.10

La barcelonina Jessica Vall s’ha penjat la medalla de plata en la prova dels 100 braça. La nedadora, també del club andreuenc, ha fet un temps d’1.07.43.

Lidón Muñoz també ha pujat al podi, però no ho ha pogut fer en el calaix més alt. La nedadora del Club Natació Sant Andreu ha quedat segona en la prova dels 100 lliures amb un temps de 54.76.

La barcelonina Àfrica Zamorano també ha quedat segona. Ha estat en la prova dels 200 esquena. La nedadora del Club Natació Sant Andreu ha fet un temps de 2.11.25.

El nedador Albert Escrits s’ha penjat la medalla de plata després d’acabar en la segona posició en els 1500 lliures amb un temps de 15.26.64

El Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Natació ha servit per tancar el circuit Mare Nostrum. A la Pere Serrat hem pogut veure diversos rècords de la prova barcelonina i també del circuit.