L’Atlètic-Barceloneta ha perdut el partit pel tercer i quart lloc de la Final a 8 de la Champions i, per tant, s’ha quedat sense medalla de bronze. Els barcelonins s’han vist superats pel Brescia per 7 a 13.

El Brescia, molt superior

Els de Chus Martín, que aquest dissabte ha dirigit l’últim partit com a tècnic de l’Atlètic-Barceloneta, s’han avançat en el marcador gràcies a Martín Famera, però ha estat un miratge. A partir d’aquí els italians han estat superiors. Han tancat a pany i forrellat la porteria i els barcelonins no han tornat a marcar fins ben entrat el segon quart. Ofensivament, el Brescia, a més, s’ha mostrat efectiu i ha deixat el partit més que encarrilat abans del descans. El marcador de 3 a 9 no donava opció als mariners.

L’Atlètic-Barceloneta iguala el partit

A la represa, l’Atlètic-Barceloneta ha serrat les dents i ha aconseguit aturar la superioritat dels italians. Dos gols d’Alberto Munárriz i Marc Larumbe han fet que el parcial del tercer quart fos d’empat a dos. En l‘últim i definitiu període els barcelonins han mantingut el mateix ritme que en l’anterior i el parcial ha estat de 2 a 2 per deixar un marcador final de 7 a 13. Amb aquesta derrota ha acabat la temporada per l’Atlètic-Barceloneta i l’etapa de vuit anys de Chus Martín com a tècnic mariner.