El Barça ha guanyat l’Osca per 43 a 27. i aquest diumenge a les 20.30 jugarà la final de la Copa Asobal. Els blaugrana se les hauran davant el Cantabria Sinfín per proclamar-se campions.

Primera part amb alts i baixos

Els de Xavi Pascual, que aquest diumenge intentarà aixecar el seu últim títol estatal entrenant el Barça, han sortit disposats a no donar opció als aragonesos i a poc a poc han anat obrint forat en el marcador. La diferència en el minut 10 ha estat de 8 gols. L’efectivitat N’Guessan i Fàbregas han estat clau per aconseguir aquesta distancia. De totes maneres, l’Osca no s’ha rendit i ha retallat l’avantatge blaugrana fins als quatre gols. De totes maneres, en els últims minuts de la primera part el Barça ha recuperat la seva millor versió i ha marxat als vestidors amb la semifinal gairebé enllestida, 23 a 13.

El Barça no dona opció

La segona part ha començat amb la mateixa tònica que la primera amb el Barça dominant i augmentant l’avantatge. Els de Xavi Pascual no han donat opció als aragonesos. La diferència ha arribat als 15 gols i això ho ha aprofitat el tècnic blaugrana per donar minuts a tots els seus jugadors pensant en la final d’aquest diumenge i en la Final 4 de Champions, que té el proper cap de setmana. Al final els blaugrana han apallissat l’Osca per 43 a 27.

El Barça buscarà aquest diumenge davant el Cantabria la desena Copa Asobal consecutiva i la setzena del palmarès de la secció.