L’Europa ha guanyat La Pobla de Mafumet per 0 a 4 en una exhibició de joc efectiu, velocitat al contraatac i seriositat defensiva. D’aquesta manera, els escapulats sumen dues victòries consecutives i, surten així de la mala dinàmica.

Inici de partit favorable

Des del primer moment, l’Europa s’ha mostrat molt sòlid. Abans d’arribar al minut 10 de partit, Gabi ha finalitzat una gran jugada d’Èric i Alfons. Instants més tard, la sort s’ha aliat amb els graciencs, quan una rematada dels locals s’ha estavellat al travesser. Al descans, l’Europa manava, per la mínima, al marcador.

Exhibició a la contra

A la represa, el conjunt barceloní s’ha aprofitat de la poca profunditat dels locals en atac i ha resolt el partit amb un golàs d’Èric al contraatac. Amb el segon gol, La Pobla ha relaxat el seu domini i els escapulats han eixamplat la distància al marcador. Primer un gol d’Alberto de cap, rematant una centrada a pilota aturada, i després un gol d’Eloy, que havia entrat feia pocs minuts, han arrodonit el marcador.