La Unió Atlètica Horta no pensa deixar passar ni una sola oportunitat per continuar en places de promoció d’ascens. L’equip de Nacho Castro s’ha imposat al Santfeliuenc per 0 gols a 1. Guillem Rodríguez ha estat el golejador del partit.

Una primera part amb poques ocasions

La primera part no ha tingut un clar dominador. L’Horta no tenia profunditat en atac, mentre que el Santfeliuenc sortia en ràpids contraatacs a la porteria de Carles Santaló. El porter de l’Horta ha estat clau en una aturada a xut de Kevin. L’Horta només ha tingut una ocasió als primers 45 minuts. Ha estat en un còrner de Galeano que Toni ha tret des de la mateixa ratlla de gol.

La segona part, amb un gol clau

Després del descans l’Horta ha fet un pas endavant per buscar el triomf. Els de Nacho Castro han dominat la pilota i fruit d’això ha arribat el gol dels hortencs. Guillem, al minut 63, ha aconseguit marcar amb un xut creuat. Després del gol els dos equips han tingut alguna ocasió per marcar, però el resultat de 0 a 1 ha estat el definitiu.

Amb aquest triomf, l’Horta continua a la part alta de la classificació i es manté com un ferm candidat a les places de promoció d’ascens. La victòria, a més, fa que els hortencs tornin a sumar de 3 després de l’empat de la passada jornada davant l’Hospitalet.