El Barça rep aquesta nit, a les 20.45 h, l’Atlètic de Madrid al Camp Nou. Més de mitja Lliga està en joc a l’estadi. Una victòria blaugrana deixaria el títol en safata als de Valverde, en canvi, un triomf dels madrilenys obriria la lluita pel campionat.

El Barça pot sentenciar la Lliga

El Barça té aquesta nit l’oportunitat de donar un cop sobre la taula i sentenciar una Lliga, que molts li donen per guanyada des del mes de gener. Els blaugrana si guanyen li trauran 11 punts a l’Atlètic de Madrid, quan només en quedaran 21 per jugar, per tant, només una catàstrofe, ara inimaginable, faria que els de Valverde no revalidessin el títol. La solidesa i la fiabilitat de l’equip, només han perdut dos partits després de 30 jornades, dona confiança, però el descontrol del matx contra el Vila-real ha posat en alerta els de Valverde.

L’Atlètic de Madrid vol competir fins al final

L’Atlètic de Madrid arriba a Barcelona amb la intenció de complicar la vida al Barça i de donar-se l’oportunitat de lluitar fins al final per la Lliga. Un triomf dels madrilenys els deixaria a cinc punts dels blaugrana i tot encara seria possible. A més, eliminats de la Copa i de la Champions molts jugadors, que l’any que ve pot ser no seguiran al Wanda, es plantegen el partit com l’últim servei a Simeone, el tècnic que els ha donat vida els últims anys.

La Lliga està en joc i depèn del Barça de tancar-la aquesta nit al Camp Nou.