Arribar i moldre és el que ha fet l’equip de Seccions Deportives Espanyol d’handbol. Es va crear l’estiu passat, han començat el camí des de l’última categoria catalana, la Quarta Divisió, i molt abans d’acabar la temporada han aconseguit l’objectiu pretès, pujar a Tercera.

33-18 de mitjana

La trajectòria de l’equip que entrena Jordi Pedrola ha estat extraordinària, ha jugat 17 partits i els ha guanyat tots i amb claredat al marcador. La mitjana de gols a favor en cada matx és de 33 gols, i al darrera tampoc estan gens malament, només han rebut 18 gols en cada partit.

No són RCD Espanyol

El valor de les SD Espanyol és que, de moment, no tenen el reconeixement oficial ni el suport econòmic del RCD Espanyol. Les Seccions Deportives blanc-i-blaves escampen el sentiment periquito arreu del país en competicions d’handbol, de bàsquet, d’hoquei patins i de voleibol femení. Els responsables de les SD Espanyol estan en tractes amb el club per aconseguir algun dia ser les seccions oficials i poder lluir l’escut oficial com ho fa qualsevol equip de futbol de l’entitat que presideix Chen Yansheng.