El Futbol Club Martinenc afronta un partit clau davant la Fundació Esportiva Grama, dimecres, a les 20.30 h. Els del Guinardó reben un rival directe per evitar les places de promoció de descens a la Primera Catalana.

Dues finals per al Martinenc

El Martinenc afronta dos partits claus amb només quatre dies de diferència. L’equip de Manel Moya rep la Fundació Esportiva Grama i l’Ascó, dos equips que actualment ocupen places de play-off per evitar el descens. El tècnic dels diables vermells reconeix que “els dos partits són dues finals per mantenir alguna opció de salvació. Els sis punts són vitals“.

Després de l’empat de l’última jornada davant el Granollers, i la victòria al camp del Terrassa a la jornada 30, els jugadors del Guinardó cercaran un triomf que els faci veure una mica de llum al final del túnel.

La Grama, en dinàmica positiva

La Fundació Esportiva Grama, que també ocupa places de descens i està a vuit punts del Martinenc, arriba al Municipal del Guinardó amb la satisfacció del triomf aconseguit a l’última jornada davant l’Europa. Els de Santa Coloma, a més, s’agafen al fet que a la primera volta es van imposar al Martinenc (1-0) en el partit disputat a Can Peixauet.