Quadre sorteig Copa Rei handbol
@RFEBalonmano

Del 5 al 7 d’abril el Barça d’handbol disputarà la fase final de la Copa del Rei. En el sorteig, celebrat al Saló Blau de l’Ajuntament d’Alacant, els blaugrana han quedat aparellats, als quarts de final, amb l’Ángel Ximénez de Puente Genil.

Els rivals cap a la final

El partit de quarts de final enfrontarà el Barça amb un equip, l’Ángel Ximénez, que aquesta temporada ja s’ha enfrontat als blaugrana i ho va fer amb una derrota contundent per 28 a 46.

Si els blaugrana eliminen els andalusos, l’equip de Xavi Pascual es trobarà a les semifinals amb el guanyador del partit entre el Logronyo i el Guadalajara.

Sorteig Copa Rei Handbol 2019
@RFEBalonmano

Pel que fa a l’altra banda del quadre, els aparellaments de quarts han estat Bidasoa-Conca i Ademar de Lleó – Granollers.

Tots els partit es disputaran al pavelló Pitiu Rochel d’Alacant, una instal·lació amb capacitat per a 1.800 persones i que viurà el dia 5 els quarts de final, el dissabte 6 d’abril les semifinals, i el diumenge 7 d’abril la gran final.  

A Alacant, el Barça intentarà aconseguir la seva 23 Copa del Rei i revalidar el títol aconseguit l’any passat davant el Logronyo per 35 a 28. Si ho aconsegueixen els blaugrana sumaran la sisena Copa de manera consecutiva.