El Seccions Deportives Espanyol d’handbol es va crear l’estiu passat amb un equip que va començar a competir a l’última categoria, que és la Quarta Catalana. Aquest dimecres van disputar el partit corresponent a la quinzena contra La Salle Sant Celoni, que és el darrer classificat. Els pericos es van imposar per 48 a 19.

Seccions Deportives Espanyol d’handbol, una secció amb projecció

El Seccions Deportives Espanyol va decidir crear l’estiu passat equips sèniors masculins de dues disciplines esportives, un d’handbol i un de bàsquet. Altres seccions ja tenen un curs més i més d’un equip, com pot ser el d’hoquei sobre patins, té júnior i infantil. En categoria femenina tenen l’equip de voleibol sènior i juvenil.

Seccions Deportives Espanyol d'handbol

L’SD Espanyol d’handbol, una secció amb projecció

L’equip d’handbol va iniciar la competició amb el sènior masculí a l’última categoria, la Quarta Catalana. Aquesta secció va néixer fruit de la col·laboració entre l’SD Espanyol i l’escola SAFA Horta. L’equip blanc-i-blau actualment es troba líder a la Lliga de Quarta Catalana, i després de 15 partits, no ha perdut cap dels partits jugats, són líders i cada cop més a prop al títol de Lliga.