Messi marca davant el Betis

El Barça ha guanyat el Betis per 1 a 4. Una victòria que apropa i molt els blaugrana a la Lliga. Augmenta fins a 10 punts la diferència respecte al segon, l’Atlètic de Madrid, i de 12 sobre el tercer, el Madrid.

Messi ensenya el camí

Al Barça li ha costat superar la presió asfixiant del Betis. Els blaugrana tenien dificultats a l’hora de treure la pilota controlada des del darrera. I ha estat a pilota aturada que s’ha mogut el marcador. Messi en el minut 17 amb un excel·lent llançament de falta ha fet el 0 a 1. Els de Valverde també presionaven la sortida de pilota dels andalusos i això ha provocat més d’una perdua i més de dues per part dels betics. Això sí, quan els de Setién superaven la presió blaugrana arribaven amb perill i han estat ben a prop d’empatar. Però en temps afegit de la primera part una combinació entre Luis Suárez i Messi ha acabat amb gol de l’argentí, que ha signat el 0 a 2.

Messi signa un gol fantàstic

La segona part ha començat com la primera. Tant el Barça com el Betis presionaven la sortida de la pilota del rival per forçar l’error. I ha estat Luis Suárez, qui abans havia fallat, que a la segona ha encertat i ha fet el 0 a 3 en el minut 62. Un gol que ha sentenciat el partit. Amb l’enfrontament solucionat el Barça ha aixecat el peu de l’accelerador i això ho ha aprofitat el Betis per marcar. El gol betic l’ha signat Loren en el minut 81. Però el millor encara havia d’arribar. Ha estat en el minut 85, quan Messi ha marcat un gol fantàstic. Ha picat la pilota, que ha descrit una paràbola que ha superat Pau López.