La Unió Atlètica d’Horta rebrà aquest dimecres, a les 20.30 h, la visita de la Pobla de Mafumet. Els hortencs volen la victòria per continuar, una jornada més, en posicions de play-off d’ascens.

El Feliu i Codina, un fortí

L’Horta ha aconseguit aquesta temporada que el seu estadi sigui inexpugnable per a qualsevol dels equips que el visiten. Dels 14 partits que han disputat els de Nacho Castro al Feliu i Codina, 10 han acabat amb victòria local i quatre, amb empat. És a dir, de l’estadi hortenc només s’han escapat vuit punts dels 42 disputats. A més, l’equip encadena dues jornades consecutives sense encaixar cap gol després de les victòries contra la Grama i l’Ascó, a l’última jornada. L’equip ocupa la quarta posició i té el cinquè a tres punts.

La Pobla, un rival perillós

La Pobla de Mafumet ocupa la tretzena posició de la classificació amb 41 punts i un bagatge d’11 victòries, vuit empats i 12 derrotes. Han encadenat una ratxa de quatre jornades sense perdre després d’aconseguir tres victòries i un empat, aquest últim a casa, contra el Sant Andreu.

A la primera volta, la Pobla de Mafumet va ser un dels pocs equips que han guanyat l’Horta aquesta temporada. Només ho han pogut fer set equips de la Tercera Divisió.