L’Handbol Poblenou ha fet la presentació per a la nova temporada a les instal·lacions del poliesportiu Nova Icària. Aquest any, a més a més, coincideix amb el 20è aniversari del club esportiu barceloní, que amb els ascensos està vivint un moment dolç esportivament. També, s’ha celebrat la segona jornada de la Lliga nacional del Sènior A, on l’equip ha perdut 28 a 31 davant el BM La Roca.

Un Sènior A que resisteix a la categoria nacional

El club aquest any presumeix de tornar a tenir el primer equip a la categoria nacional, que juntament amb el Sant Martí, són els dos representants barcelonins en aquesta competició. Per altra banda, el Sènior B, que la temporada passada va pujar a Primera Catalana. Després de la presentació, l’equip s’ha enfrontat a la Roca, semifinalista de la Supercopa Catalunya, amb un resultat final de 28 a 31.

Una familia que creix

El handbol és un esport que està en augment, i això es demostra amb les inscripcions dels més joves al club de Poblenou. “Aquest any ja hem eixamplat la base del club fins al punt que tenim més jugadors que d’infantil cap amunt”, ha afirmat l’Isaac Ferrer, president de l’Handbol Poblenou.