Handbol Poblenou, tot un referent al barri

L’equip d’handbol del barri de Poblenou es troba en el millor moment dels seus gairebé vint anys d’història. El club té un equip en categoria cadet, un de juvenil i tres equips en categoria sènior, tots federats i aconseguint cada any millors resultats. El club es va fundar l’any 1999 arran d’un conveni al qual van arribar el conjunt adrianenc amb el FC Barcelona, que va deixar sense equip una fornada de jugadors molt joves, d’uns setze anys i tots del barri de Poblenou. En aquell punt tant jugadors com els seus pares van decidir prendre una decisió important, van optar per crear un club d’handbol al barri.

L’èxit, l’ascens a Primera Divisió nacional

La temporada passada un dels equips sènior va aconseguir la fita més important de l’entitat, l’ascens a la Primera Divisió nacional. És la tercera categoria a escala nacional i les coses aquest curs no van com els agradaria. L’inici de la temporada va ser profitós, van sumar els primers punts de seguida, però ara acumulen cinc derrotes consecutives i l’anhelada permanència es complica.

2019, un any especial

El 2019 serà ben especial per al club Handbol Poblenou. El club celebrarà els seus vint anys d’existència gaudint dels èxits aconseguits i sent tots una pinya: jugadors, cos tècnic i direcció. La seva il·lusió és seguir competint al màxim nivell i poder autofinançar-se. Ara els queda el més important, aconseguir els bons resultats per continuar lluitant per aquest somni.