Guanyar a casa. Aquesta és l’obsessió d’un RCD Espanyol immers en places de descens que encara no coneix la victòria a Cornellà-el Prat aquesta temporada. L’equip de David Gallego es veu les cares amb el Valladolid aquest diumenge a les dotze del migdia en partit corresponent a la setena jornada de Lliga amb l’obligació de sumar els tres punts.

Afamats de punts

L’aventura europea ha condicionat un inici de temporada farcit de partits. L’Espanyol, que encara no ha sabut trobar la tecla adequada perquè la maquinària blanc-i-blava rutlli, és conscient de la importància de sumar els tres punts. N’ha parlat de tot plegat el tècnic perico, David Gallego, que ha fet una crida als seus perquè “l’equip necessita l’alè de l’afició per guanyar a casa. Ens hem de recuperar de l’esforç que vam fer davant el Celta i el seu suport és molt important”.

El partit contra el Celta marca el camí

El tècnic també ha reconegut que la imatge de l’equip a Balaídos, tot i l’empat, és en la línia del que espera dels seus homes aquesta temporada. Gallego ha explicat que, si bé és cert que noten el cansament de la passada jornada, “estem il·lusionats per allargar les bones sensacions davant el Celta i l’equip sap que aquest és el camí a seguir”.