L’equip de Salvador Jaspe continua sense puntuar a la Lliga. La Reial Societat s’ha imposat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque per 0-1 davant d’un Espanyol que ha perdut els quatre partits que ha jugat fins al moment. Tot i mostrar una millor versió que en partits anteriors, les blanc-i-blaves no han aconseguit veure porteria en un encontre en què han rematat al pal fins a tres vegades.

L’Espanyol, a prop del gol

Les blanc-i-blaves han mostrat una bona versió durant el primer temps. La primera ocasió, però, ha estat per a la Reial mitjançant un eslàlom de Bárbara, que s’ha desfet de quatre jugadores abans d’endinsar-se a l’àrea i fer un xut tou que ha pogut aturar Mimi. La resposta de l’Espanyol ha estat immediata i Ainhoa Marín ha estat a punt de sorprendre Nanclares amb un xut des de fora l’àrea que ha marxat per sobre del travesser. Abans del descans, Cristina Baudet ha estavellat la pilota al travesser en dues accions consecutives, una de les quals després de rebre dins l’àrea una passada d’Ainhoa Marín i l’altre amb un xut des de la frontal.

Un cop més, sense premi

El segon temps ha començat amb una gran intervenció de Mimi, que ha impedit que amb una gran aturada Manu avancés la Reial. Però, al minut 65, Cardona ha aconseguit que el conjunt basc obrís el marcador amb un xut des de fora l’àrea dirigit a l’escaire de la porteria perica. L’Espanyol ha buscat l’empat amb insistència i la millor ocasió l’ha tingut al minut 83, quan Torrodà ha botat una falta lateral i la rematada de Débora s’ha estavellat al travesser després de ser refusada per Nanclares. Tot i la seva empenta, les locals no han pogut igualar el marcador i han vist com els tres punts se’ls duia l’equip basc.