El Muntanyesa allarga el dolç inici de temporada amb una nova victòria al grup segon de Primera Catalana contra l’Ascó per un ajustat 0 a 1. El gol d’Agus a la recta final del partit ha estat suficient perquè els de Dani Andreu sumin la quarta victòria consecutiva i mantinguin, així, la ratxa d’imbatibilitat amb un ple de victòries estel·lar.

Domini barceloní a la primera meitat

Els de Nou Barris han saltat a la gespa del Camp d’Esports Municipal d’Ascó amb l’ambició de continuar aferrats, una jornada més, al capdamunt de la classificació. El bon moment de forma de l’equip s’ha estès al terreny de joc i el líder ha estat l’equip més prolífic en atac els primers 45 minuts. A l’ofensiva de la Monta, però, li ha mancat un punt de llum en els metres finals i les accions de perill visitant no han arribat a bon port.  L’Ascó, d’altra banda, no ha estat capaç d’obrir una escletxa a la defensa rival i ha marxat al descans sense xutar ni un sol cop a porteria.

Premi en l’últim sospir

A la represa, finalment, l’equip ha recollit els fruits però no ha estat fins a la recta final del partit en què la Monta ha obert la llauna. Els de Dani Andreu han apujat una marxa a la segona meitat i han posat tota la carn a la graella amb els canvis. Els jugadors de refresc Pedro Garcia, Carlos Ruiz, Javier Sánchez i Miguel Ángel Sanvidal han aportat una nota de color a un equip desbocat en l’últim sospir de l’enfrontament amb el gol d’Agustín Fernández al minut 86, que dona ales al Muntanyesa per allargar el moment dolç i s’aferra amb força a la part alta de la classificació.