getafe fc barcelona

El FC Barcelona ha guanyat al Coliseum Alfonso Pérez al Getafe per 0 a 2 i suma la primera victòria a la Lliga lluny del Camp Nou. Els gols de Luis Suárez i Junior Firpo han donat els tres punts a l’equip blaugrana.

Carles Pérez, el millor blaugrana a la primera part

Amb la baixa de Dembélé en la darrera hora, Valverde ha posat a la davantera a Suárez, Griezamnn i Carles Pérez. El jove jugador del filial, que just ha renovat amb el club, ha estat el millor jugador del Barça i ha creat perill a l’àrea dels madrilenys. Sense fer una gran primera part, els blaugrana han anat al descans amb un gol de Suárez, el número 400 amb el club, després d’una passada de Ter Stegen, que es converteix en el primer porter del Barça del segle XXI que fa una assistència.

Junior Firpo marca el gol de la tranquil·litat

En la segona part el Barça ha controlat més els madrilenys i un xut de Carles Pérez ha servit perquè Junior marqués en el refús del porter del Getafe per fer el segon. El lateral s’estrena també com a golejador blaugrana. El Barça ha tingut opcions de fer el tercer a peus de Carles Pérez i Arthur, però el marcador ja no s’ha mogut. Lenglet ha acabat expulsat per doble groga i es perdrà el proper partit contra el Sevilla. En el seu lloc ha debutat Todibo. El Barça suma la primera victòria fora de casa a la Lliga i el primer partit sense encaixar cap gol.