Guineueta Sants

La Guineueta rebrà aquest diumenge el Sants en un derbi que es preveu molt emocionant. Els dos equips necessiten els tres punts per sortir de la zona calenta de la classificació. Els de Nou Barris marquen la permanència amb cinc punts. El Sants en té un menys i es troba en posicions de descens. El partit començarà a les 12.30 al Municipal de la Guineueta i es podrà seguir en directe en “streaming” per betevé.

La Guine no guanya des de la primera jornada

L’equip de Luis Gallego, arriba al partit després de caure al Narcís Sala contra el Sant Andreu 3-0 i no marca des del 26 de setembre. Els dos gols que ha materialitzat l’equip de Nou Barris han estat a casa, contra el Granollers i contra la Grama, en la primera jornada i que va significar l’única victòria de la temporada. Aquesta falta d’eficàcia està perjudicant l’equip, que necessita afinar la punteria de cara a gol per intentar tornar a guanyar. Defensivament l’equip treballa bastant bé, de fet, la mitjana és d’un gol encaixat per partit.

El Sants no ha sumat cap punt fora de casa

Com la Guineueta, el Sants només ha guanyat un partit de Lliga i curiosament també va ser la primera jornada. Després els verd-i-blancs només han sumat un punt més, l’aconseguit en l’últim enfrontament contra l’Ascó. Els números dels de Tito Lossio fora de casa són per oblidar. Tres partits i tres derrotes. Sis gols en contra i només un a favor. Per tant, el Sants necessita capgirar aquesta dinàmica negativa si vol esgarrapar alguna cosa del Municipal de la Guineueta.