El Sants ha empatat a un gol davant l’Ascó. Tots dos equips necessitaven la victòria per sortir del pou de la classificació de la Tercera RFEF però el resultat no ha servit de gaire per cap dels dos equips. Això sí, el Sants amb aquest empat trenca una ratxa de cinc derrotes consecutives.

Falta de punteria del Sants

La primera part ha començat amb una ocasió clara per part de l’equip visitant en què Adrián ha fet xut que acabat pels aires. No ha estat fins al minut 12 quan el Sants ha tingut una oportunitat per estrenar-se en el marcador, però al davanter Marcus li ha faltat punteria.

En el transcurs dels primers 45 minuts, l’Ascó s’ha mostrat per davant tot i que el Sants ha estat treballant fort en defensa per tal d’evitar el gol. Al minut 32, el verd-i-blanc Nico ha avançat per la banda amb una jugada individual que ha acabat amb córner a favor del Sants. Han arribat a la mitja part 0 a 0.

Segona part d’infart entre Sants i Ascó

Nom´és començar hi hagut una falta a favor del Sants en què Salamaca no ha aprofitat perquè el xut ha anat al travesser. La bona intensitat del conjunt verd-i-blanc s’ha vist present perquè, al minut 48, el santsenc Nico ha estat l’encarregat d’encetar el marcador gràcies a una passada de Raul.

L’eufòria del Sants ha durat poc perquè els visitants han empatat després d’aprofitar la sortida d’un córner, un gol obra de Ferran Messeguer. Minuts després, el col·legiat Arenas ha anul·lat un gol de Favio que ha catalogat com a fora de joc. Al Minut 79, Michu ha xutat des de la frontal, després d’un refús que finalment s’ha desviat per poc.