El Sant Andreu s’ha endut un dels derbis barcelonins de la Tercera RFEF després de superar el Guineueta per 3 a 0. Els quadribarrats han tingut més control de la pilota, més ocasions i més encert de cara a porteria. Probablement ha estat el millor partit dels andreuencs de la temporada.

Domini del Sant Andreu a la primera part

Tot i que el partit ha començat amb una ocasió molt clara de la Guine, el Sant Andreu ha tingut un munt d’ocasions per desfer l’empat. El porter Yancarlo ha estat un dels protagonistes de l’enfrontament amb bones actuacions que han evitat el gol quadribarrat.

Els quadribarrats sentencien

A la segona meitat, el Sant Andreu ha tingut més encert de cara a porteria. En el minut 55 Pau Morer ha aconseguit fer el primer gol de l’enfrontament. Set minuts més tard, Albertito ha finalitzat una bona jugada col·lectiva per tal de fer pujar el 2 a 0 en el marcador. A les acaballes del matx, Fassani ha fet el 3 a 0 definitiu. Amb aquest triomf el Sant Andreu és quart a la taula amb 13 punts i suma tres victòries consecutives. La Guine, en canvi, va guanyar el primer partit i només ha sumat dos empats en els altres cinc partits que ha disputat.