CN Barcelona

El CN Barcelona ha perdut el partit de tornada de la Champions a la piscina de l’AN Brescia per 16 a 13. En el partit jugat a Barcelona també van caure per 13 a 17. Ara els cenebistes queden eliminats de la Champions però podran jugar la LEN Europa Cup.

Partit ajustat entre el CN Barcelona i el Brescia

El partit entre el Barcelona i el Brescia ha estat ajustat des de l’inici. En el primer període s’han vist pocs gols i ha estat favorable als italians per 2 a 1. El segon quart la igualtat ha continuat i el Barcelona ha aconseguit deixar l’empat a sis gols al descans. El Brescia ha marxat en el marcador al final del tercer quart i s’ha situat amb un 11 a 9 favorable. El conjunt italià ha mantingut l’avantatge de gols i al final s’ha imposat per 16 a 13.

L’equip barceloní ha quedat eliminat de la Champions però seguirà jugant a Europa. Entraran en els quarts de final de la LEN Euro Cup juntament amb el Sabadell.