La Guineueta ha debutat a Tercera RFEF amb una victòria “in extremis” contra la Grama per 1 a 0. Els de Luis Gallego, que no ha pogut seure a la banqueta perquè encara té una sanció del final de la temporada passada, han patit però s’han quedat els tres punts gràcies a un gol d’Óscar Muñoz en l’afegit. Yancarlo també ha estat clau amb grans aturades.

A la primera meitat han escassejat les oportunitats i les poques que hi ha hagut han estat per als visitants. La Grama ha estat més incisiva i s’ha aproximat en un parell de ocasions. Primer, amb un xut de Peris que ha marxat molt a tocar de l’escaire, i, després, amb una centrada que ha tret Fran quan la pilota quedava solta a l’àrea de la Guineueta.

Óscar “Haaland” Muñoz

Yancarlo ha estat clau durant la segona meitat. El porter ha mantingut l’equip a dins del partit amb grans aturades quan anava pitjor per a la Guineueta. Però l’equip de Nou Barris no s’ha rendit i Óscar Muñoz, després d’un esprint increïble que ha recordat al de Haaland, que es va fer viral, ha aconseguit l’1 a 0 en l’afegit del partit. Debut amb victòria a la categoria de la Guine.

Que ningú dubti que el Guineueta lluitarà tots els partits fins l’últim minut
Luis Gallego, entrenador de l’EE Guineueta