Barça - Dinamo

El Barça ha fet els deures i ha aconseguit el tres punts davant el Dinamo de Kíev. Els blaugrana, que han fet un partit gris, s’han imposat per la mínima amb un gol de Gerard Piqué a la primera part. Amb aquesta victòria els blaugrana depenen d’ells mateixos per classificar-se per als vuitens de final de la Champions.

Piqué trenca la monotonia

Els de Ronald Koeman han sortit conscients de la importància del partit i ràpidament han generat perill. Una centrada d’Alba l’ha rematada de cap Dest per sobre del travesser. Els blaugrana han dominat àmpliament, però no han trobat la fórmula per fer mal al Dinamo de Kíev, que no passava angúnies. De fet, la segona ocasió del Barça ha arribat a pilota aturada, un cop de cap de Luuk de Jong, que ha marxat desviat. L’holandès al minut 20 ha creat l’oportunitat més clara amb un xut col·locat que Buschan ha rebutjat a córner. Als blaugrana els faltava desequilibri, profunditat i rapidesa a l’hora de moure la pilota. Tot i això, una centrada d’Alba l’ha rematat Gerard Piqué, que ha fet l’1 a 0 en el minut 36.

Segona part sense història

Koeman ha mogut el vestidor al descans amb la idea de buscar més profunditat. Coutinho i Ansu Fati han entrat en el lloc de Luuk de Jong i Mingueza i l’equip ràpidament ha creat una ocasió claríssima. Després de recuperar la pilota, Ansu Fati, amb una rematada d’esquena a porteria, ha estat a punt de fer el segon. Però ha estat un miratge, ja que l’equip ha caigut en l’apatia i, fins i tot, el Dinamo s’ha estirat i s’ha apropat a la porteria de Ter Stegen. En el minut 75 ha arribat el debut del Kun Agüero amb el Barça a la Champions, que ha generat il·lusió entre els aficionats, que ens últims minuts han mostrat inquietud per un resultat tan ajustat i davant la transcendència del partit.