Ansu Fati serà, com a mínim, jugador del FC Barcelona fins al 30 de juny del 2027. El Barça ha fet oficial la renovació del jugador, que tindrà una clàusula de rescissió de 1.000 milions d’euros.

Ansu Fati, peça fonamental del Barça del futur

Amb aquesta renovació, el Barça s’assegura un jugador que ha de ser fonamental en els pròxims anys. De fet, moltes esperances, tant de present com de futur, estan dipositades en Ansu Fati, que tot fa pensar que pot marcar una era al club. El davanter s’ha de convertir en la joia de la corona del Barça dels propers anys.

A més, el president, Joan Laporta, ha aconseguit tancar la renovació d’Ansu Fati abans del clàssic de diumenge i també abans de la continuació de l’Assemblea de Socis Compromissaris d’aquest dissabte. Per tant, Laporta podrà presentar davant els compromissaris un acord clau per al club.

Ansu Fati – Pedri, una parella màgica

La renovació d’Ansu Fati s’uneix a la de Pedri, que es va anunciar tot just fa una setmana, dijous, 14 d’octubre. Els dos jugadors, davanter i migcampista, han de marcar el designis del Barça dels propers anys. La clàusula de rescissió dels dos jugadors és la mateixa, anti xeics àrabs, 1.000 milions d’euros. La diferència és que Ansu Fati ha signat fins al 2027, un any més del que ha fet Pedri.

Ansu Fati tenia contracte en vigor fins al 30 de juny del 2022 i el club tenia una clàusula per ampliar-lo dues temporades més, però el Barça no ha volgut fer servir aquesta possibilitat i des d’un bon principi ha negociat amb el jugador la redacció d’un nou contracte. El FC Barcelona ha volgut millorar les condicions en el nou contracte adequant-lo a la qualitat d’Ansu Fati, que ha de ser un jugador fonamental en els pròxims anys.