El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha dit que a hores d’ara “no valora dimitir”. En una entrevista en exclusiva a TV3, el màxim mandatari blaugrana, preguntat sobre la moció de censura, ha explicat que “el nombre de signatures ha sorprès fins i tot els promotors”, però que ara el que toca “és seguir amb el procés de manera transparent”, ja que “el club ha de seguir treballant”.

Messi no podia marxar

Bartomeu

també ha estat preguntat pel serial Messi. L’argentí va demanar abandonar el club, però el president ha estat clar quan ha dit que “no podia permetre que Messi marxés del club”. No ha volgut entrar en detalls de les converses privades amb el capità blaugrana, de fet ha dit que “no vull entrar en polèmiques” amb Messi.

Abans d’entrar s’ha de deixar sortir

Respecte a la possibilitat de fer més fitxatges, com el del davanter holandès, Memphis Depay, el president ha assegurat que “els diners no són un problema”, però ha posat una condició clara per poder incorporar més futbolistes al projecte de Ronald Koeman: “Abans d’entrar, han de sortir jugadors”.