L’Europa i el Peralada empaten a 0 a la 14a jornada del grup cinquè de la Tercera Divisió. Els de David Vilajoana han generat més ocasions en una primera meitat de domini local però han abaixat la intensitat a la represa i no han estat capaços d’obrir la llauna. L’equip, però, amplia la bona dinàmicaencadena vuit jornades sense perdre, cinc de les quals han acabat amb victòria.

Domini estèril de l’Europa

L’Europa ha estat l’equip més en forma dels primers 45 minuts. Els de David Vilajoana han tingut més gana, han generat més perill i han xutat més vegades que el rival, però tot i la gran producció ofensiva han marxat al descans sense el premi del gol. Per dins, per fora, a través del joc associatiu o d’un xut llunyà. El registre d’ocasions escapulat ha estat extens i divers però insuficient per obrir una escletxa al mur defensiu dels rivals, que ha aguantat les envestides amb mestratge i s’ha mantingut dempeus fins al xiulet de la mitja part. Més enllà de la manca de llum en el remat, la nota negativa del primer temps per l’Europa ha estat la lesió de David Jiménez, que ha hagut d’abandonar el terreny de joc al minut 27 en detriment de Kilian.

Pacte de no agressió

A la represa, l’Europa ha abaixat la intensitat del primer temps però tot i això ha tingut més ocasions que el rival. Ara bé, amb el pas dels minuts el Peralada ha tret el cap a ritme d’ocasions de gol, més prolífic a la segona meitat, i ha posat els locals en algun compromís que ha quedat en no res per la manca d’efectivitat. La poca clarividència dels davanters ha condicionat l’enfrontament, que ha perdut lluïssor per cada triomf de les defenses i les ocasions de gol han disminuït a mesura que s’apropava el xiulet final. Ni Europa ni Peralada han estat capaços de trencar amb la sequera golejadora, enfrontats amb el gol a la 14a jornada de lliga, i han signat finalment un pacte de no agressió per repartir-se els punts amb un 0 a 0.