El FC Barcelona ha guanyat el CD Tacón per 9 a 1 a la primera jornada de la Lliga Iberdrola. Les jugadores de Lluís Cortés han disputat el primer partit al nou Estadi Johan Cruyff amb una victòria carregada de gols.

Alexia s’encarrega del primer

L’inici de partit ha estat favorable per a les blaugrana, amb llargues possessions en atac i recuperacions en defensa. Al minut 9, una errada en la sortida de pilota del Tacón ha permès a Mariona interceptar l’esfèrica i assistir Alexia en el primer gol del partit; també el primer gol en competició oficial a l’Estadi Johan Cruyff. El domini del Barça sobre el Tacón s’ha fet més evident abans de la mitja hora de partit, Aitana ha estat l’encarregada de marcar el segon gol. Sense baixar el ritme en cap moment, Graham ha iniciat una jugada per la banda dreta i en fer la centrada la jugadora del Tacón, Lucía Suárez, ha marcat en pròpia porteria. La superioritat blaugrana s’ha fet cada cop més palpable i Mariona, a falta de cinc minuts per al descans ha posat el 4 a 0 al marcador.

Clar domini de les blaugrana

El segon temps ha començat amb una mica d’optimisme per al CD Tacón, Jessica Martínez al minut 54 , ha marcat el primer de les seves per deixar el marcador 4 a 1. La resposta del Barça no s’ha fet esperar i una espectacular jugada individual d’Aitana que ha deixat a la portera a terra ha posat el 5 a 1. Una jugada de Mariona per la banda esquerra ha deixat a terra la defensa del Tacón, amb una assistència a Graham en el sisè gol del Barça. Sense deixar que les jugadores del Tacón es recomponguessin, Jenni Hermoso s’ha volgut sumar a la festa golejadora i ha anotat un doblet en només quatre minuts, 8 a 1. A l’afegit, Jenni Hermoso ha firmat el seu triplet personal i el 9 a 1 com a resultat final.