La pilota ha rodat de nou al camp de l’Escola Esportiva Guineueta. Els de Nou Barris, comandats per tercer any consecutiu pel tècnic Luis Gallego, afronten la segona temporada a Primera Catalana amb la il·lusió renovada i l’objectiu de consolidar-se en la categoria. El curs passat, en què l’equip va debutar en la competició, el Guineueta va certificar una meritòria cinquena plaça.

“Mantenir la base de la temporada passada i doblar posicions per fer pujar la competitivitat de l’equip”

Un total de 10 cares noves s’han incorporat al primer equip. Luis Gallego confirma que el propòsit és mantenir la base de jugadors de l’any anterior i reforçar les diferents posicions al camp per fer pujar el grau de competitivitat de l’equip. Un total de 23 fitxes confirmades fins al moment completen una plantilla que es dona pràcticament per tancada, a la qual falten un parell de possibles retocs.

“Ja no serem la Ventafocs ni un dels clars candidats a perdre la categoria”

L’entrenador assegura que la cinquena posició en la classificació final del curs passat és senyal que es van fer molt bé les coses. En concret, va ser en bona part gràcies als grans números d’una segona volta espectacular. El tècnic està convençut que això farà que els rivals els valorin d’una altra manera, cosa que pot afegir en algun moment major dificultat. La intenció en la nova temporada es ser més regulars i constants des de bon principi sense obligar l’equip a escalar un bon grapat de posicions venint des de la part baixa de la taula. Luis Gallego n’és ben conscient, “el nostre primer objectiu és mantenir la categoria davant d’altres equips molt més forts tant per història com per pressupost”.

Un projecte continuista amb nom i cognom

La dinàmica dolça de les darreres temporades és a la banqueta i té nom i cognom, Luis Gallego. El tècnic va ser l’artífex de l’ascens històric a Primera Catalana després d’una gran temporada al grup segon de Segona Catalana, en què l’equip va certificar el lideratge. Una categoria per sobre, Gallego i els seus homes van demostrar, novament, que el Guineueta és un equip de Primera i ara, a les portes del tercer aniversari del projecte, l’equip vol allargar les alegries i consolidar-se en la categoria de plata del futbol català.