La Final Four d’handbol ja està a tocar i els jugadors del Barça són conscients que es troben davant d’una oportunitat històrica. L’equip ha fet una temporada espectacular. De moment, han aconseguit sumar sis de sis títols possibles, amb la Lliga ASOBAL, la Copa del Rei, la Copa ASOBAL, el Mundial de Clubs, la Supercopa d’Espanya i la Supercopa de Catalunya. El repte, repetir el 7 de 7 que ja va aconseguir l’any 2015 igualant el que havia fet el conegut com a “dream team” de Valero Rivera la temporada 1999-2000.

Sense favorits a la Final Four d’handbol

Tot i la confiança de l’equip pel bon joc mostrat durant la temporada, el que la plantilla no vol és un excés de confiança perquè són conscients que qualsevol equip pot guanyar a qualsevol. Aquests tipus de finals són plenes de sorpreses i molts anys els favorits no han aconseguit fer-se amb el títol. Per aquest motiu, els jugadors volen anar pas a pas i pensar només en el partit contra el Vardar de l’1 de juny.

Final Four handbol 2019 Dika Mem
@FCBhandbol

El Vardar, el primer rival

El conjunt de Macedònia del Nord és un rival molt complicat, tot i que el Barça d’handbol ha aconseguit superar-lo en els dos partits de la fase de grups, tant a Skopje com a Barcelona. Els jugadors han destacat que moltes vegades aquests partits es defineixen per detalls i, per aquest motiu, no volen pensar en res més que no sigui disputar el matx al màxim per fer-se amb la victòria i aconseguir la classificació per a la final.