Després de més 1.600 quilòmetres l’Horta ja ha tornat a Barcelona. El viatge fins a Navalmoral de la Mata ha transcorregut sense cap tipus de problema. A l’estació de Sants els hortencs van agafar un AVE fins a Madrid i des d’aquí amb autocar van anar fins a Extremadura. El viatge ha tornada ha estat exactament igual. Autocar fins a Madrid i AVE fins a Barcelona. Un cop a Sants Estació ha estat el moment de fer la valoració del viatge, del partit i de començar a pensar en l’enfrontament de tornada, que serà dissabte vinent, 1 de juny.

Vives, Morales i l’experiència del viatge

Amb els peus ja ha Barcelona Joan Vives i Javi Morales han valorat l’experiència viscuda. Pel defensa ha estat magnífica i opina que l’empat a 0 és un bon resultat pensant en el partit de tornada. Pel migcampista els nervis de l’inici del partit no els va permetre tenir la suficient clarividència per llegir de forma correcte el matx, però tot i això es van saber adaptar i van tenir ocasions.

L’Horta confia en el Feliu i Codina

Tots dos, Vives i Morales, coincideixen a dir que el Feliu i Codina ha de jugar un paper especial i ajudar l’equip a classificar-se per a la segona ronda del play-off d’ascens a Segona B. Tant el defensa com el migcampista i la resta de la plantilla són conscients que han fet una temporada esplèndida a casa. De fet, els hortencs no han perdut cap partit com a locals i la gran majoria de resultats que han aconseguit davant la seva afició els mantindria vius a la promoció.