El Cornellà ha derrotat el Ponferradina per 2-1 en una gran segona meitat de l’equip del Baix Llobregat. El partit d’anada de la primera eliminatòria d’ascens a la Segona Divisió ha tingut un final èpic. El Cornellà ha vist com la Ponfe s’ha avançat a l’inici de la segona meitat gràcies a un gol de Sielva. Al quart d’hora de la segona part ha arribat el gol de l’empat del Cornellà amb un xut de Pep Caballé que s’ha enverinat. Quan tot feia pensar que el matx acabaria en empat, Agus Medina ha fet el 2-1 gràcies a un xut amb rosca que el porter visitant no ha encertat a desviar.

Primera part sense gols

El Cornellà ha sortit molt intens i generant perill a la porteria del Ponferradina. La més clara en aquests primers minuts l’ha tingut David Goldar, però Manu García ha aturat. Els castellans també s’han apropat amb perill, però Ramon amb encert ha evitat el gol. Els catalans han seguit buscant el gol amb intensitat i ha estat Abde, en una rematada acrobàtica, qui ha obligat la defensa visitant a rebutjar la pilota. A la mitja part s’ha arribat amb empat a zero.

El Cornellà remunta a la segona part

La segona part ha començat amb dues ocasions del Ponferradina. La primera ha acabat en córner i a la sortida d’aquest córner Óscar Sielva de cap ha marcat el 0 a 1. El gol ha afectat el Cornellà, al qual ha costat uns minuts reaccionar, però amb l’ajut de l’afició ho ha fet i Pere ha rematat fregant el travesser. I al minut 60 s’ha concretat la reacció dels catalans, ja que Pep Caballé ha aconseguit l’empat a un. El partit ha entrat en un tram d’alternança de cops entre els dos conjunts. Quan faltaven 10 minuts, Jorge García ha buscat l’1 a 2 amb una gran acció individual per la banda dreta però el seu xut ha sortit molt desviat. Al minut 83, el Cornellà ha tingut un contratemps inesperat: Manucho, que havia entrat feia 10 minuts al terreny de joc, ha hagut de sortir acompanyat de les assistències mèdiques per culpa d’una trompada a l’espatlla. En l’acció següent, Eloy Gila ha estat a punt de posar per davant el Cornellà amb una rematada de cap que ha acabat al lateral de la xarxa. L’àrbitre del partit ha afegit set minuts, i quan faltaven 20 segons, Agus Medina ha fet el gol de la victòria amb un bon xut al pal llarg que Manu García s’ha empassat. Amb aquest marcador, el Cornellà té un petit avantatge de cara al duel a El Toralín, a Ponferrada.