El Club Esportiu Júpiter ha acabat la temporada amb una derrota contundent davant el Mollerussa per 6 gols a 1. El conjunt de Miguel López, que no continuarà com a entrenador la pròxima temporada, acaba en la desena posició.

Una primera part per oblidar

El Mollerussa, que acaba la temporada en la cinquena posició, només ha necessitat 20 minuts per encarrilar el partit. Ricard Cervelló ha fet l’1 a 0 al minut 19. Un quart d’hora després, Salvador Tapies ha aconseguit el segon gol i Eduardo Raya ha posat el 3 a 0 abans dels descans. A la segona part, el mateix Raya ha marcat el quart gol dels lleidatans. La maneta l’ha feta Alex Guardia al minut 78. El 5 a 0 ha fet reaccionar el Júpiter i Joan Corominas ha fet l’únic gols dels gris-i-grana. La golejada del Mollerussa l’ha tancada Albert Delgado amb un gol que ha deixat el 6 a 1 en el marcador.

Amb la derrota, el Júpiter acaba la temporada en la desena posició. L’equip, que en alguns moments estava en zona de descens, ha aconseguit salvar la categoria després de trencar una ratxa de tres victòries seguides: Vista Alegre, Tàrrega i Rapitenca.

Miguel López no continuarà

Un cop acabat el partit amb el Mollerussa, el Júpiter va comunicar que el tècnic, Miguel López, no continuarà amb els gris-i-grana la pròxima temporada. Ara, el conjunt presidit per Joan Rion ha iniciat la recerca d’un nou tècnic per a la temporada vinent.

Miguel López que va arribar a la Verneda a finals de febrer, ha aconseguit salvar l’equip, però no continuarà amb el Júpiter després de l’estiu.