L’Horta torna cap a Barcelona amb l’empat a 0 que va aconseguir al camp del Moralo, el municipal de Navalmoral de la Mata. Just acabar-se el partit, abraçades i salutacions entre els jugadors dels dos equips, que es tornaran a veure d’aquí a una setmana, ja que el dissabte vinent, 1 de juny, es decidirà aquesta primera eliminatòria del play-off d’ascens a Segona B. I a sort per als hortencs és que el Feliu i Codina decidirà quin equip passarà a la segona ronda de la promoció.

“Sí que es pot”

De fet, els aficionats de l’Horta que es van desplaçar fins a Extremadura van ser els primers a expressar la confiança que tenen en l’equip i en la possibilitat de continuar endavant. Amb el crit de “sí que es pot” van deixar clar que confien plenament en la plantilla de Nacho Castro.

L’Horta confia en el Feliu i Codina

Després va ser dins el vestidor. El capità Fernando Galeano, que ja feia referència a la tornada i concretament al Feliu i Codina. L’Horta ha fet un fortí del seu camp, on aquesta temporada no ha perdut cap partit. Aquest fet obre les portes a l’esperança. Dissabte 1 de juny a les 20 h, el Feliu i Codina dictarà sentència.