El Barça s’ha refet de la derrota a l’Eurolliga a la pista del CSKA de Moscou amb una contundent victòria al Palau davant el Saragossa. Els de Pesic han sortit molt endollats i gairebé han sentenciat el partit en el primer quart. Blazic i Kuric han estat encertats i el parcial ha estat de 25 a 9. La intensitat defensiva dels blaugrana ha estat clau per secar l’atac dels aragonesos, que a la mitja part només havien anotat 21 punts. De fet, al descans el Barça guanyava de 31.

A la represa els blaugrana s’han relaxat una mica, però en cap moment han patit per la victòria. El Saragossa, conscient que tenia el partit perdut, ha intentat retallar diferències, però la distància ja era massa gran. Els de Pesic han seguit controlant el rebot tant ofensiu com defensiu i no han donat cap opció. Triomf clar i contundent que hauria de servir al Barça per agafar moral de cara el segon partit de l’Eurolliga d’aquest dimarts a la pista del Gran Canària.