El FC Martinenc ha perdut amb el Martorell per 1 a 2 en el partit corresponent a la novena jornada del grup 2 de la Primera Catalana.

El FC Martinenc no domina el partit

El partit ha començat força ensopit. Cap dels dos equips ha tingut el domini del joc a la primera part. El conjunt que ha tingut més arribada a la porteria rival ha estat el Martinenc de Javi Gómez. Malgrat això, no han sabut materialitzar les poques ocasions que han tingut davant de la porteria d’Ollé. Tot just començar la segona part, primera ocasió per al Martinenc, però tot seguit gol del Martorell. Pau Hernández ha superat Víctor Cócera en una jugada després d’un rebot. Quatre minuts més tard, el segon dels del Baix Llobregat. Llançament de córner del Martorell i Eduard Garcia s’ha fet gol en pròpia porteria. Quan faltaven 15 minuts per acabar el partit ha arribat el gol del Martinenc, després que Marc Ahufinger ha rematat un córner al primer pal. Els de Javi Gómez han buscat l’empat però no ho han aconseguit. Al final 1 a 2 per al Martorell i segona derrota a casa dels diables vermells.