Pablo Machín

L’entrenador de l’Espanyol, Pablo Machín, ha assegurat que el seu equip no és “tou”, però si que en el partit contra l’Athletic Club van ser vulnerables i que els van marcar gols “estranys” així que demana als seus jugadors ser més contundents.

Ho ha dit el dia abans que els blanc-i-blaus rebin un rival de primer nivell com és el València, que no passa pel seu millor moment a la Lliga. Son dotzens i el canvi d’entrenador sembla que no els està donant bons resultats de moment.

Guanyar a casa

Pel tècnic blanc-i-blau guanyar a casa és una “responsabilitat” i es mostra segur que demà “es trencarà la mala ratxa” i s’aconseguirà la primera victòria davant la seva afició, a la que demana ajuda per superar els problemes de l’equip.

Falta de gol

La principal preocupació de Machín és la falta de gol, i reconeix que està els està costant molt marcar. És per això que reclama a la resta de jugadors que no son davanters, que facin un pas endavant i intentin marcar més gols, ja que ho considera una qüestió col·lectiva.

Convocatòria contra el València

De la convocatòria n’han quedat fora Puado i Calero, que encara arrosseguen problemes físics. Per decisió tècnica Javi i Lluís López tampoc estaran a la banqueta i en canvi tornen a la llista de Machín, Corchia i Melendo.