cn sant andreu eurolliga

El Club Natació Sant Andreu certifica l’accés a la següent ronda de l’Eurolliga amb un triomf contra el cuer del grup B, el Lille Métropole francès, per 8 a 5. Les andreuenques han aconseguit el bitllet per a la segona fase prèvia als quarts de final amb un balanç de dues victòries i una desfeta.

Inici dubitatiu

L’equip de Javi Aznar no ha arrencat bé l’últim enfrontament del grup B contra un Lille que, fins aleshores, no havia guanyat cap partit a Europa. Les franceses, però, han estat més encertades en els primers compassos d’un duel en què al Sant Andreu li ha costat entrar, ha tingut dificultats per generar perill i ha fet figa en accions defensives que han propiciat l’empenta inicial del rival. Fruit de la desconnexió barcelonina, el Lille ha dut la iniciativa en el primer quart amb un 1 a 2 en el marcador. Ara bé, les andreuenques han reaccionat abans del descans, s’han tret la son de les orelles i han posat setge a la porteria rival per capgirar el marcador i la tònica del primer període amb un parcial de 3 a 1, que ha deixat l’electrònic favorable a les d’Aznar per 4 a 3 a la mitja part.

Sentència i classificació del Sant Andreu

Amb el resultat a favor, les jugadores andreuenques ja no han deixat anar les regnes del partit en cap moment. Sense apujar la intensitat, l’equip ha gestionat l’avantatge amb paciència i bones maneres, ha segellat el mateix parcial en els dos darrers quarts per 2 a 1 i finalment s’ha endut la victòria per 8 a 5. Amb aquest triomf el Sant Andreu allarga el somni europeu i certifica l’accés a la següent ronda de l’Eurolliga.