El Lima Horta segueix líder

El Lima Horta continua imparable i ha guanyat el Magec Tías contra la Violencia de Género, de Las Palmas, per 92 a 60. És la cinquena victòria de les barcelonines en cinc jornades, i els permet continuar una setmana més líders invictes.

Primera part igualada

La primera part ha estat molt igualada. Cap dels dos equips ha pogut escapar-se en el marcador, com demostren l’empat a 18 del primer quart i el 17 a 18 del segon. Per tant, tot quedava obert per a la segona part. Però la teòrica superioritat de les hortenques —les canàries són últimes a la classificació— no s’ha pogut materialitzar.

El Lima Horta decideix en l’últim quart

Tot ha canviat a la represa. El Lima s’ha mostrat molt més encertat en atac i ha començat a establir diferències. El parcial en aquest tercer quart ha estat de 29 a 17 favorable a les barcelonines. En l’últim i definitiu període s’ha acabat de decantar la balança a favor de les locals. A més de continuar marcant amb facilitat, han intensificat la defensa i només han deixat que les visitants aconseguissin set punts. El resultat final ha estat de 92 a 60. Amb aquesta victòria, el Lima consolida el lideratge i continua invicte després de cinc jornades.