El Júpiter surt victoriós de l’enfrontament de les necessitats contra el Parets, un rival de la part baixa de la taula, després de guanyar per 1 a 0 en la novena jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Els gris-i-granes sumen la primera victòria com a locals, la segona de la temporada, i agafen aire amb la segona jornada consecutiva puntuant.

L’equip en té prou amb un gol per sumar els tres punts

L’equip gris-i-grana ha dominat el primer temps, ha marcat el ritme del partit però ha acusat la falta de punteria i ha marxat al descans sense el premi del gol. A la segona meitat, però, l’equip finalment ha trencat amb la sequera golejadora, ha fet bones les sensacions dels primers 45 minuts i ha obert la llauna de la mà de Dani Ortega. L’empenta del Júpiter s’ha mantingut després del gol i, tot i posar setge a la porteria del Parets a la recerca de la diana de la calma, el marcador ja no s’ha mogut més fins al xiulet final.