barça
@FCBarcelona

El Barça de Ronald Koeman ha encetat la Lliga amb bon peu. Ha guanyat amb comoditat el Vila-real per 4 a 0. El gran protagonista del partit ha estat Ansu Fati, que ha marcat dos gols i li han fet un penal. Els blaugrana, sobretot a la primera part, ha fet un bon partit amb intensitat, pressió i sense passar angúnies defensives.

Ansu Fati trenca el partit

El matx ha començat amb un ritme molt alt. El Barça ha pressionat a la sortida de la pilota del Vila-real per intentar aprofitar alguna pèrdua de pilota. En l’atac estàtic els blaugrana han tingut paciència, però quan han pogut també han intentat fer transicions ràpides. I així ha arribat el primer gol al quart d’hora. Pilota profunda cap a Jordi Alba, que ha cedit enrere perquè Ansu Fati marqués l’1 a 0. El Barça s’ha trobat còmode sobre el camp i, en un contraatac, Coutinho ha assistit Ansu Fati per fer el 2 a 0. Els blaugrana han seguit intensos, elèctrics, jugant amb rapidesa i un penal sobre Ansu Fati, el gran protagonista, ha permès a Messi fer el 3 a 0. Just abans del descans Pau Torres en pròpia porta he fet el 4 a 0 per als blaugrana.

Segona part més igualada

A la represa, el Vila-real ha fet un pas endavant i el Barça ha esperat el seu moment per fer mal. El partit s’ha igualat i el joc s’ha traslladat al mig del camp. En el minut 70 Koeman ha fet els primers canvis. Dembélé ha entrat per Ansu Fati i Pedri, que ha debutat en partit oficial amb el Barça, per Coutinho. El partit ha continuat sense perill a les àrees i ha arribat el debut amb la samarreta del Barça a la Lliga de Trincao i Pjanic. El portuguès ha fet intervenir Asenjo amb encert per evitar el cinquè. Després el porter del groguets també ha salvat un xut de Messi. El partit ha acabat amb el Barça trepitjant l’àrea del Vila-real, però amb menys efectivitat que a la primera part.