El Barça CBS s’ha proclamat campió de la Lliga Catalana Femenina 2 de la temporada 2020-21. Les blaugrana s’han imposat a la pròrroga a l’Advisori Maresme per 73 a 83. Aquest és el tercer títol de les barcelonines. La jugadora del Barça CBS, Jessica Fequiere, màxima anotadora del partit amb 17 punts, ha estat escollida com la més valuosa del partit.

El Barça domina els primers minuts

Les barcelonines han començat dominant el partit i han arribat a tenir una màxima d’avantatge de 7 punts, però les mataronines han reaccionat i han aconseguit igualar el marcador. La igualtat ha estat la tònica d’aquests primers 20 minuts. De totes maneres, un triple de Jessica Fequire i una cistella de Laia Anducas han fet que el Barça marxés als vestidors dominant per 32 a 36.

Jessica Fequire decideix la final

En el tercer quart el Barça ha ampliat la diferència i fins i tot ha tingut 11 punts d’avantatge, però l’Advisori Maresme no s’ha rendit i ha forçat la pròrroga empatant el partit a 66. En el temps extra, 8 punts consecutius de Jessica Fequire han sentenciat la final i el títol pel Barça CBS.