El partit ha començat ensopit. Les defenses s’imposaven als atacs i ha costat de veure les primeres ocasions. El Santfeliuenc ha disposat d’un parell d’oportunitats, però els davanters dels del Baix Llobregat no han sabut trobar porteria. L’Europa ha generat poc perill. Els escapulats han estat ben plantats defensivament, però ofensivament només Prats amb aquest xut ha inquietat el porter local. I just abans del descans la més clara per als locals, però Gabi ben situat ha salvat quan a la graderia ja es cantava el gol.

A la represa tot ha canviat i han arribat els gols. La dinàmica positiva de l’Europa continua i en el minut 55 Alfons Serra amb una mica de sort ha fet el 0 a 1. Amb el marcador a favor, els graciencs s’han trobat còmodes sobre el camp i han tingut el control i el tempo del partit. I en el minut 73 excel·lent jugada de Martínez que ha cedit a Àlex Soto, perquè el davanter, en ratxa golejadora, marqués el 0 a 2. Soto ha fet història, ja que ha marcat gol en sis jornades consecutives de Lliga. És el tercer jugador escapulat que ho aconsegueix en 111 anys d’història. Els altres són Cros i Castillo. I el festival gracienc ha continuat amb el tercer. Aquest cop s’han intercanviat els papers. Soto ha assistit Martínez per fer el 0 a 3.

Les valoracions de David Vilajoana

Un cop acabat el partit, el tècnic del CE Europa, David Vilajoana, ha mostrat la seva satisfacció amb el triomf i amb la bona posició dels escapulats, a la classificació.