El Sant Andreu s’ha endut els tres punts en el derbi contra l’Europa al Nou Sardenya, després d’imposar-se per 0 a 2. La victòria que fa que els andreuencs superin els graciencs a la classificació. Ara els quadribarrats són quarts amb 33 punts i els escapulats són cinquens amb 31.

L’Europa comença dominant

L’Europa ha dominat àmpliament la primera part i ha generat diverses ocasions. Només començar, l’àrbitre ha anul·lat un gol al capità escapulat Àlex Cano per fora de joc. La resposta del Sant Andreu ha arribat a pilota aturada amb un xut de falta de Ton Alcover. Els graciencs, però, han seguit portant el pes del partit i Alfons Serra ha creuat massa la pilota. Un altre cop a pilota aturada ha generat perill l’equip de Mikel Azparren. Elhadji ha rematat per sobre el travesser. L’Europa ha seguit controlant i arribant a la porteria defensada per Craviotto. De fet, Pastells sobre la mateixa línia ha evitat, sense voler, el gol del seu equip. I l’ocasió més clara per als escapulats a la primera part ha estat de penal. L’àrbitre ha considerat falta sobre Jordi Martínez. Jordi Cano ha agafat la responsabilitat de llançar-lo i ha enviat la pilota al travesser. Amb aquesta claríssima oportunitat s’ha tancat la primera part.

El Sant Andreu s’emporta el derbi

La segona part ha començat adormida i s’ha encarregat de despertar-la de cop Josu. El xut de l’andreuenc se l’empassa Marc Priego significant el 0 a 1 per al Sant Andreu. A l’Europa, li ha costat reaccionar. No ha trobat el joc de la primera part i li ha costat generar perill. Tot i això, Prats, de cap, ha posat a prova un segur Craviotto. Han anat passant els minuts i els de Vilajoana han buscat l’empat amb insistència. Pastells n’ha tingut una de clara, però Craviotto ha tornat a ser providencial per al seu equip. L’Europa ha buscat l’empat de manera desesperada i ha creat perill, però també ha deixat espais al darrera. Això ha fet que el Sant Andreu al contraatac sentenciés el partit. Laro Setien ha signat el 0 a 2. Per acabar el partit, l’Europa ha enviat una pilota al travesser a la sortida