El Barça juga el derbi

El derbi entre l’Espanyol i el Barça ha acabat amb empat a dos. Els blanc-i-blaus s’han avançat mitjançant David López i a l’inici de la segona part els blaugrana gràcies a Luis Suárez i Arturo Vidal han capgirat el marcador, però Wu Lei ha marcat el 2 a 2 definitiu.

El Barça domina i l’Espanyol marca

El Barça ha dominat i ha tingut el control del joc i de la pilota, però ha estat incapaç de trobar escletxes a l’ordenada i solidària defensa de l’Espanyol. Els blaugrana ho han intentat, però els blanc-i-blaus no han cedit cap espai. I els d’Abelardo en la primera aproximació, a pilota aturada, han marcat. David López en el minut 22 de cap ha fet l’1 a 0. La reacció dels de Valverde ha estat tímida, amb un xut fluix de Messi. Amb el marcador a favor l’Espanyol ha sortit una mica de la cova i ha tingut un parell de possessions llargues de pilota, però en els últims cinc minuts el Barça hauria pogut empatar, ja que ha tingut fins a 3 ocasions clares. Dues de Messi i un xut de Luis Suárez a la base del pal.

El Barça no sap mantenir l’avantatge

A la segona part, el Barça ha sortit sabent trobar forats a la defensa blanc-i-blava i ràpidament ha aconseguit l’empat. Luis Suárez, dels millors del partit, ha fet l’1 a 1 en el minut 50. El gol ha animat els de Valverde i ha enfosat els d’Abelardo i 8 minuts més tard els blaugrana han capgirat el marcador. Centrada de Luis Suárez i rematada d’Arturo Vidal, que havia entrat a la segona part, per fer l’1 a 2. El partit s’ha tranquil·litzat i en el minut 74 ha arribat una jugada que ha estat clau. Frenkie de Jong ha estat expulsat per doble targeta groga. A partir d’aquí l’Espanyol s’ha crescut i Wu Lei primer ha fet intervenir a Neto i en la segona que ha tingut sí que ha marcat fent el 2 a 2.