El Muntanyesa ha guanyat per 4-2 un partit amistós amb gust internacional, ja que s’han enfrontat a l’Sparta Nijkerk, equip que actualment milita a la Tercera Divisió holandesa, de la qual són líders. Els de Nou Barris arribaven a la cita també com a líders, en aquest cas del grup segon de la primera catalana. El recent fitxatge del Muntanyesa, José Segovia, no ha estat convocat.

Primera part amb color groc-i-negre

Des del primer instant s’ha vist una Monta amb les idees clares, anant cap a la porteria holandesa sense romanços. L’equip neerlandès (curiosament amb indumentària taronja) ha entrat al partit adormit, esperant a la contra que en la primera part, no se n’ha vist cap. Javi Sanchez ha obert el marcador al minut 13 després de robar-li la cartera al porter del Sparta Nijerk. Poc després, al 23, Brian Canalejo (fins aleshores el millor del conjunt local) ha fet el segon del partit, amb un xut ajustat al pal des de la frontal de l’àrea. Els visitants han intentat apropar-se a la porteria de Colchero però sense gaire èxit.

La Monta reacciona a temps a l’empat visitant

L’equip holandès ha entrat a la segona meitat amb més intensitat que la Monta, que s’ha vist còmode amb la diferència de gols. Els jugadors de l’Sparta Nijkerk han aconseguit el domini del partit i han gaudit d’ocasions més clares. El primer gol visitant ha arribat al minut 52, Jesse Buitenhuis ha marcat després d’una bona combinació col·lectiva a la frontal de l’àrea local. La Monta no ha aprofitat les oportunitats per augmentar l’avantatge i ha concedit l’empat al minut 74, gràcies a un gol de Rob Diderik. Tot i la igualada, els de Dani Andreu hi han reaccionat a temps i un gran gol de falta de Joshua Ortiz ha tornat a posar els locals per davant. Aquest gol no seria l’últim del partit, ja que Pedro ha col·locat al fons de la xarxa una falta a la frontal de l’àrea taronja. El marcador no s’ha mogut més i la Monta ha aconseguit la victòria davant la seva afició.