L’Horta ha perdut per un contundent 1 a 4 contra el Castelldefels a la jornada 18 del grup 5 de la Tercera Divisió. Els de Nacho Castro no han estat encertats en defensa i el conjunt visitant ha aprofitat les seves ocasions a la contra. Amb aquesta derrota, els hortencs continuen en una dinàmica negativa, amb 5 punts dels últims 21 possibles.

Poques ocasions locals al primer temps

L’Horta s’ha trobat un plantejament molt defensiu del Castelldefels des dels primers minuts. Els de Miki Carrillo han sortit amb un bloc defensiu baix per a buscar contraatacs i donar la possessió als locals. L’equip hortenc no ha trobat la manera de crear ocasions clares i el Castelldefels ha aprofitat un contracop al minut 12 per avançar-se al marcador. Sergi Gesti ha aprofitat un rebot convertit en paret a l’àrea local per a obrir la llauna. Amb l’avantatge, els homes de Carrillo han continuat amb el seu plantejament i han gaudit d’una segona ocasió molt clara al minut 16 que ha parat Yamandú. L’Horta ha perdut protagonisme al partit i el Castelldefels ha tingut més possessió al segon tram del primer temps. El partit ha entrat en una seqüència de faltes i targetes durant els últims minuts. Una falta a la frontal de l’àrea hortenca s’ha estavellat a les mans de la barrera i l’àrbitre ha xiulat penal per als visitants. Yamandú ha aturat el penalti endevinant el costat i ha permès a l’Horta marxar al descans només un gol per darrera al marcador.

El Castelldefels castiga l’Horta al segon temps

L’Horta ha realitzat un triple canvi al descans en busca de la remuntada. Narcís Barrera, que ha jugat al lateral dret a la primera part, ha passat a l’atac i David López, el nou fitxatge procedent del Terrassa, ha debutat al Feliu i Codina. El Castelldefels ha entrat més actiu a la represa i ha proposat un joc més ofensiu respecte al primer temps. Els de Miki Carrillo han buscat el segon gol des de l’inici i l’han trobat al minut 52 gràcies a un xut creuat de Ferreira. Els de Nacho Castro, avui a la grada per sanció, han reaccionat i han pujat les línies buscant retallar la distància al marcador. Després d’una gran conducció de David López i posterior centrada a l’àrea, Erik ha afussellat la porteria rival aprofitant un mal refús del porter. Amb l’1 a 2 al marcador al minut 60, l’Horta ha buscat l’empat i s’ha obert, deixant molt espais a la defensa. El Castelldefels ha mantingut les seves línies molt baixes i ha esperat les seves oportunitats a la contra. El tercer gol visitant ha arribat al minut 65 després d’una conducció sense oposició defensiva de Dani Sánchez, que ha entrat a l’àrea i ha col·locat la pilota a la dreta de la porteria de Yamandú. El Castelldefels ha sentenciat l’Horta al minut 79. Marimón ha rematat de cap una jugada de córner que ha significat l’1 a 4 definitiu.

Raul Matito, segon entrenador de l’Horta, valora el matx

Amb Nacho Castro sancionat a la graderia, l’encarregat de donar les ordres als jugadors hortencs ha sigut Raul Matito. Després de l’enfrontament, el mateix Matito ha valorat el mal partit dels seus i ha fet autocrítica.