Europa  i Sant Andreu fa quatre temporades que empaten al Nou Sardenya. Unes dades que contrasten amb les que hi ha prèvies a la dècada que va del 2010 al 2020, quan no era habitual que els partits entre tots dos equips acabessin en taules.

Última victòria escapulada en Lliga al Nou Sardenya

El 17 de desembre del 2000 és la data de l’última victòria de l’Europa com a local al derbi. Borja va culminar una jugada col·lectiva per deixar els tres punts a Gràcia per última vegada en 20 anys. L’any anterior, els escapulats també havien guanyat gràcies a un 4 a 2.

Victòria Europa Sant Andreu

El Sant Andreu trenca la ratxa i ja no ha tornat a perdre a Gràcia

La temporada 2001-2002, el Sant Andreu li va agafar el punt al Nou Sardenya. Feia 16 anys que no aconseguia una victòria i d’ençà de llavors que no ha tornat a tastar una derrota. Aguilera, en pròpia porta, va ser l’encarregat de donar el tret de sortida a la ratxa quadribarrada.

 

 

Eloi Fontanella, protagonista de l’últim derbi que no va acabar en empat

El 30 de març del 2008 va ser l‘últim derbi que no ha acabat en empat. El Sant Andreu es va imposar per la mínima gràcies a una rematada d’Eloi Fontanella. Una victòria que va fer que els quadribarrats es classifiquessin matemàticament per disputar el play-off a Segona B.

Europa Sant Andreu Gol Eloi Fontanella